Klockan är halv tio och jag sitter i sängen, ska strax borsta tänderna för att sen krypa ner under täcke, filtar plus en hund. Det är skönt att få den där stunden för sig själv, att kroppen får bara vara lite. Bokat biljetter idag till Linköping ska åka och trakassera Louise en sväng. Det ska bli hur mysigt som helst att bara dyka ner i en av de sköna sofforna och inte göra ett skit eller jo prata och dricka te för det är jag himla bra på.
 
Idag har dagen gått i ett, först på förmiddagen tävla två hästar där den ene var min egna och den andra en kär vän som ville ha lite hjälp. Sen bar det av hemåt för att fixa stallet och äta. Jag var mycket hungrig när mamma och jag kom tillbaka. Därefter hamnade jag i soffläge en stund innan jag tog mig in i duschen. Dagens hallelujamoment. Sen tog jag Rultan till Skara för att hänga med Heléne då hon drog mig ut i skogen och plockade svamp, massa trattisar och gulingar blev det. Åka hem, dricka te, mata hästar och nu sovaaa :)
 
Innan jag somna ringer jag till han, han som får en att le när världen ligger på en. Han som förstår hur jag är, han som jag inte vill släppa taget om <3